• Thanks!

  Mail verstuurd, we reageren spoedig

  Les champs obligatoires pas remplis correctement.

 • Contact

  Zit je nog met vragen ?
  Stuur ons een mail.
  (via formulier hiernaast of via deze link)

  BMC | Pater Pirestraat 11 | Antwerpen | BE 0840 651 389

IKEA kassa

IKEA gaat helemaal voor witte kassa  

Het zou geen nieuws zijn als IKEA enkel hun ‘family restaurant & café‘ zou uitrusten.
Maar IKEA gaat voor een erg radicale implementatie en past alle kassa’s aan tot de self checkout en Zweedse shop kassa’s toe. Hierdoor komen hun 6 vestigingen eenzaam aan de top van België’s grootste installaties van witte kassa’s.

Net zoals andere ketens kiezen ze op basis van hun buitenlandse ervaring en uitgebreide testen voor de sharing, fallback, backup en netwerkintegratie mogelijkheden. Dat de oplossing daarenboven ook nog veruit de snelste is en een minimale software aanpassing en hardware investering vraagt, waren natuurlijk ook belangrijke argumenten voor hun keuze.