• Contact

  Zit je nog met vragen ?
  Stuur ons een e-mail.

  BMC | Pater Pirestraat 11 | 2018 Anvers | BE 0840 651 389

etc

Marktleider promoot witte kassa 

Tot verrassing van velen ging de kassamarktleider ETC als allereerste van start met het leveren van witte kassa’s (= kassa’s met zwarte doos).

Ze ontwikkelden een nieuwe kassa die zeer geschikt is om te werken met de zwarte doos. De erg strenge regels opgelegd vanuit de overheid komen in principe niet de gebruiksvriendelijkheid, noch de snelheid ten goede. Toch is deze kassaleverancier erin geslaagd om een ultrasnel en gebruiksvriendelijk systeem uit te werken. Momenteel zijn ze, nog meer als voorheen, de uitgesproken marktleider.

Na zeer uitvoerige testen viel hun keuze op zwartedoos.be. De hoge kwaliteit zorgt voor een uitermate stabiele werking van doos en bijgevolg ook van de kassa. Deze zwarte doos is ook verbluffend snel. Ze is de allersnelste op de markt, met reactiesnelheden meer dan 100 keer sneller dan die van de concurrentie. Bovendien kan ze fysisch naadloos geïntegreerd worden op zowel een compacte als modulaire kassa via een handige en veilige bevestigingsbeugel.

Momenteel loopt er een uitzonderlijk aanbod bij ETC. Interesse ? Stuur dan een mail. Of bezoek de leverancier op de Horeca Expo (23 – 27 november, Flanders Expo Gent) op de stand 1548.

12 reacties op “Marktleider promoot witte kassa

 1. Ik ben nu 8 jaar zo goed en zo kwaad mogelijk aant proberen mijn restaurant uit te baten!!! Wij staan wekelijks 85 uren paraat om onze klanten op de best mogelijke manier te verwennen…..ik heb 6 mensen momenteel in dienst…. Ik kan je vertellen dat ik er zeker 2 of 3 ga moeten ontslaan met deze black box… Want inderdaad als ik deze ful time ga moeten registreren haal ik het niet…
  Ik denk er zelfs sterk aan de boel te verkopen .
  Dus vadertje staat…. In naam van mijn personeel dank ik u voor de ontslagen
  Ga het geld bij de ” grote” zelfstandigen zoeken… Niet bij de ” kleine”

  • Bert Vermoten

   Beste Ivo, u moet vadertje staat niet bedanken voor het ontslaan van die 2 of 3 medewerkers, maar je zou ze beter bedanken voor het feit dat je al acht jaar lang ongestraft 2 a 3 medewerkers in het zwart kan laten werken. Op een personeelsbestand van zes mensen kan dit toch al wel tellen. Onrendabele horeca heeft net zomin bestaansrecht als eender welk ander onrendabel bedrijf.

   • De heer Vermoten zou i.p.v. kritiek te geven op de harde werkers in de horeca die met hun bestaan spelen als er niet voor alle bedrijven een witte kassa komt en enkel maar voor DEN HORECA
    Dat deze heer eens nagaat hoeveel en waar hij zijn inkopen doet en waar hij dan een bijdrage aan de staat betaalde.
    Denk dat zijn lijstje lang zal zijn.
    Elk uur dat deze horeca mensen werken worden aan hen vergoed, of dacht hij misschien dat zij het voor een zakje “LUCHT” doen, en er dan nog hard voor werken ook.
    Mijnheer Vermoten staat ergens in een andere wereld daar waar geen spiegels staan zodat hij zelf niet eens kan opmerken hoeveel niet aangegeven hij in zijn zakken steekt.
    Misschien is De Heer Vermoten een van die gelukkigen die constructie kan betalen om zijn bijdrage te ontlopen. Bedenk toch even dat wanneer ieder zijn echt deel betaald dat dan de horeca niet moet geviseerd worden alsof het de grootste criminelen zijn die al het tekort van de regeringen hebben ontvreemd.

   • Jij weet duidelijk niet waarover je praat ik heb ook horeca zaak en als elke horeca zaak iedereen moet inschrijven gaat ELKE zaak failliet of we vragen gewoon het dubbele aan u als je iets komt eten of drinken dat kan ook nog

   • geert de wolf

    Onrendabele horecazaak geen bestaansrecht ? Belgie is al heel haar leven onrendabel en toch bestaat dit gedrocht nog….

  • Haustraete José

   Wij leefden veel in Nederland en nu in Frankrijk. Nergens zie ik zo een controle-obsessie dan in België maar nergens zie ik ook niet zo een gebrek aan frexibiliteit qua werkuren. Ik denk zelfs dat in de horeca en elders de Franse 35-urenweek beter is dan de Belgische 38-urenweek … omdat Belgen niet weten dat de 35-urenweek een gemiddelde is en geen minutentelling per voor- en namiddag. In België een kwartuur te vroeg of te laat aan de slag en de sociale insectie is aanwezig met boeten en vingerwijzigingen. Het is inderdaad triestig in België een K.M.O. te zijn. Het is gewoon de K.M.O.-vijandelijke Belgische fiscale wetgeving die oorzaak is van gans het gebeuren in België. In Nederland daarentegen is de K.M.O. enorm gestimuleerd. Werknemers hebben er daarentegen geen voordelen. In Belgie : juist het omgekeerde. Juist : gemakkelijk op die manier de vinger wijzen naar die stelmatig negatief gediscrimineerde Belgische K.M.O. met de evidente gevolgen van dien. Ik vrees dat de createurs van de Belgische wetten nog nooit een werkgever waren en dus de echte problemen – zeker van de horeca – niet ondervonden en kennen
   José Haustraete

  • De “marktleider”…. onder curatele wegens fraude?
   Zal wel enige reden zijn voor promotie..

 2. Bij mij werken er 10 personen . Er zullen er minimum 5 moeten vertrekken. Ik ben nu al bezig met de voorbereidingen ervan.
  Dan nog eens 20 tot 30% opslaan en dan is de zaak wel haalbaar. als de klanten dan nog willen komen wel te verstaan want het wordt meer en meer een selfservice

  • Bert Vermoten

   Wel oppassen hoe je dit doet Antoon, want bij echte (lees serieuze) ondernemingen heb je met deze cijfers te maken met collectief ontslag. Zal je waarschijnlijk al zoveel kosten als ze in dienst houden en een serieus wit loon uit te betalen.
   In elk geval is je personeel er dan toch nog beter af en zijn zij tenminste de winnaars.

 3. wij hebben een kleine zaak en doen praktisch alles alleen (af en toe een interim-hulpje) we hebben nog nooit met een kassa gewerkt en NU plots moeten we zo’n ding aanschaffen op onze kosten en dat ook nog om ons te controleren. moeten wij nu investeren om ons te laten controleren.

  met vriendelijke groeten dan

 4. meer dan 27 jaar uitbater keihard gewerkt om een goede zaak uit de grond te stampen zelfs op de grond moeten slapen,wij zitten in een dorp geen taxi,bus,tram,trein in een straal van 25 km en vele andere uitbaters als wij een tafel bezet krijgen en we komen een uur later dan nog moeten wij tevreden zijn in grootsteden na een half uur ben je hem kwijt en zitten er al andere an ook nog duurdere prijzen,nu na alles controles op de baan,in de zaak,nu nog de zwarte doos hoe kan dat verder gaan voor ons een heel groot vraagteken waar niemand iets over zegd

 5. Ik baat een restaurant uit waar ik alles zelf doe. Geen personeel dus. Weet er iemand een eenvoudig en goedkoop systeem witte kassa/blackbox? Ik kook, bedien, serveer en was af voor maximum 16 personen. Ik werk uitsluitend met verse marktprodukten. Kan men de prijzen eenvoudig dagelijks aanpassen want mijn klanten bestellen met de regelmaat iets vooraf dat ze graag zouden eten. Dus dikwijls geen vaste prijs op voorhand. Ook de wijnen koop ik in kleine hoeveelheden aan volgens de seizoensingrediënten. Dus ook mini kaart.. Verse vis, bio-groenten, wild en boschampignons zijn mijn specialiteiten. Ook moeilijk dus om vaste winstmarges aan te houden. (aanhouden niet overhouden) ik krijg ook regelmatig groenten aangeboden waarvoor ik niet moet betalen maar die ze mij schenken uit fvriendschap en fierheid over hun teelt. Misschien moet er ook een functieknopje op de kassa staan wat ik hun dan gratis aanbied als apero of pousse.
  3000 euro voor zo een kassa die ook de snelwegrestauratie aan kan vind ik echt wel te duur. Ik zou zeggen ik verkoop mijn auto ervoor maar die heb ik met de regering di Rupo al op mijn privé gezet. Ik woon boven de zaak en als ik elke keer mijn kilometers moet gaan opschrijven wanneer ik boodschappen doe en waar, vrees ik dat men op een dag ook nog gaat controleren hoeveel wc papier de gemiddelde mens nodig heeft voor persoonlijk gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*